Online Portal

Athena Graphics biedt de mogelijkheid om u aan te sluiten op één van de ‘software as a service’ producten van doQmind. De 6 modules van deze all-in-one portal brengen structuur in uw design-to-print proces.  Alle leden van de verpakkingsketen verenigen zich in een Brand Community, en hierdoor verkorten we de time-to-market. Dankzij dit platform wordt de communicatie eveneens veel eenvoudiger en efficiënter.

Orders

Orders worden vaak bij verschillende drukkerijen over de hele wereld geplaatst. Dankzij de module “Orders” krijgt u onmiddellijk een overzicht van al uw lopende orders bij Athena Graphics.

De module geeft u een duidelijk overzicht van de verpakkingen die moeten goedgekeurd en gedrukt worden. U kunt dit goedkeuringsproces eenvoudig zelf beheren. Eén centraal systeem leidt tot een consistent proces wat resulteert in minder fouten en vertragingen.

De gecentraliseerde en volledig geautomatiseerde workflow zorgt voor minder e-mailverkeer en brengt structuur in de chaos. Deze module zorgt voor aanzienlijke tijdsbesparing om uw packaging procesflow te beheren. Elke betrokken stakeholder ziet het artwork op dezelfde manier, wat het efficiënter maakt om het artwork te controleren. Via een geüpgradede versie kunt u zelfs uw drukresultaten beheren, wat leidt tot proces- en kwaliteitscontrole.

 

Assets (DAM)

“Assets” biedt alles wat u nodig heeft om uw digitale files te beheren op een centraal, gebruiksvriendelijk, continu beschikbaar en veilig platform. Een op maat gemaakte structuur en aanpak resulteert in minder werk en een hogere kwaliteit van de uiteindelijke output. U krijgt volledige controle over het (her)gebruik van al uw assets (media, prepress bestanden, cutter guides, logo’s, …).

Aangezien alleen de goedgekeurde assets op één locatie in omloop zijn, heeft u eenvoudig toegang tot de laatste versie van de assets waardoor menselijke fouten worden voorkomen. Dankzij een krachtige zoekmachine vindt u snel alle gegevens terug en kunt u deze eenvoudig delen. Indien gewenst kunt u zelfs verschillende versies van assets goedkeuren, becommentariëren, annoteren en vergelijken wat resulteert in een hogere efficiëntie.

 

 

Compare+

Via de viewer in doQmind kunt u verschillende versies van artwork vergelijken. Een vergelijkingstool markeert automatisch de verschillen.

Het gebruik van de Compare+ module versnelt uw doorlooptijd en verzekert de hoogste kwaliteitsgarantie. De geautomatiseerde foutdetectie verbetert de samenwerking met alle stakeholders, vermindert menselijke fouten en verkort uw productiecyclus.

 

 

 

 

Project management (pm)

Deze gebruiksvriendelijke project management module bevat krachtige functies zoals dashboards, tijdregistratie, tijdlijnweergaven en integraties met Assets. Aanpasbare workflows en geautomatiseerde meldingen zorgen ervoor dat het proces efficiënter kan worden beheerd.

Uw team kan hierdoor betere en snellere resultaten bereiken voor elke projectmijlpaal. Een overzichtelijk dashboard biedt een duidelijk overzicht van het werk in uitvoering, te behalen van deadlines en een taakoverzicht.

 

 

 

 

To do

Soms kan het moeilijk zijn om alle verschillende taken op uw to-do lijst te beheren, vooral wanneer u meerdere deadlines en prioriteiten hebt.

De ‘to do’ module kan gecombineerd worden met alle vorige modules. Het ‘to do’ tabblad geeft u een overzicht van alle projecten waarin u betrokken bent. Zo kunt u snel zien welke taken er per project nog moeten worden uitgevoerd.

Concentreer uw energie op de juiste zaken. Bespaar tijd, voorkom dat werk en informatie verloren gaan en volg taken op om op schema te blijven en deadlines te halen.

 

 

 

Analytics

Samen met u definiëren en monitoren wij uw KPI’s. Op basis van het dashboard in PM kan u verschillende rapporten on the fly genereren.

De rapportmogelijkheden in doQmind geven brands alle nuttige inzichten om de juiste gefundeerde beslissingen te nemen en het proces en de algemene prestaties verder te optimaliseren. De geweldige rapportfunctionaliteit kan eenvoudig naar uw eigen omgeving worden gedownload.