Athena Graphics investeert in 2e Kodak Flexcel NX

Athena Graphics wil zijn klanten steeds de beste service leveren en voldoen aan ieders specifieke wensen en vereisten. Als toonaangevende leverancier van flexo drukvormen en digitale oplossingen, willen we ons nog verder specialiseren in het aanbieden van de absolute topkwaliteit.

Recent werd een tweede Kodak Flexcel NX Wide C aangekocht. Deze aankoop stelt Athena Graphics in staat om de transformatie van flexo voort te zetten en de groei van het bedrijf te ondersteunen. De investering is ook een garantie voor de continuïteit van de productie omdat het een aanvullend apparaat is voor het andere Kodak Flexcel NX-systeem in de vestiging in Veenendaal (Nederland).

Stefaan Deblauwe, COO Group, Athena Graphics, legt uit: “We bieden onze klanten een one-stop-shop service die onze eigen knowhow en expertise omvat om ervoor te zorgen dat ze drukwerk van de beste kwaliteit kunnen maken.”

Met trots kunnen we ook melden dat Athena Graphics met succes het Kodak-certificeringsprogramma voor Kodak Flexcel NX-platen heeft voltooid. Deelnemers moeten aantonen dat de Flexcel NX-platen die ze produceren consistent volgens een internationaal erkende standaard zijn gemaakt.

Via het Kodak Flexcel NX certificaat garanderen we onze klanten dat ons proces voldoet aan strenge criteria voor standaardisatie, consistentie en kwaliteit”, aldus Deblauwe.

Lisez nos newsletters
Newsletters

Contactez-nous

Vous souhaitez améliorer l'efficacité du flux de travail lors du suivi des fichiers d'impression, vous cherchez à élever la qualité d'impression de vos emballages au plus haut niveau ou vous avez simplement besoin de plaques d'impression de pointe ? Athena Graphics est là pour vous ! Contactez nous maintenant !