Investeren in kwaliteit blijft prioriteit bij Athena Graphics

Om tegemoet te komen aan de verwachtingen van de klanten en om de beste kwaliteit te blijven garanderen, blijft Athena Graphics aan een hoog tempo investeren.  Zodoende zijn we de trotse eigenaar geworden van een 3deEsko Kongsberg snijtafel én van de recentste Epson SC-P7000 printer.

De Epson SC – P7000 bevat een tienkleuren UltraChrome HDM-pigmentinktset met violet-inkt en levert 99% van Pantone-gecertificeerde kleuren voor het produceren van uiterst nauwkeurige afdrukken. De printer is uitermate geschikt voor de geavanceerde verpakkingsmarkt en kan zelfs de lastigste steunkleuren produceren.

Een 3dedigitale Kongsberg snijtafel ondersteunt de verdere groei in de verschillende productiesites van flexoplaten. Het manueel snijden van clichés is gevoelig voor fouten. Dankzij deze Kongsberg kunnen platen perfect volgens de specificaties van de klant worden gesneden. Op die manier verhoogt zowel de productiviteit als de kwaliteit. Doordat de platen montageklaar zijn, levert dit heel wat tijdswinst op voor de drukker.

Lisez nos newsletters
Newsletters

Contactez-nous

Vous souhaitez améliorer l'efficacité du flux de travail lors du suivi des fichiers d'impression, vous cherchez à élever la qualité d'impression de vos emballages au plus haut niveau ou vous avez simplement besoin de plaques d'impression de pointe ? Athena Graphics est là pour vous ! Contactez nous maintenant !