Investeren in kwaliteit blijft prioriteit bij Athena Graphics

Om tegemoet te komen aan de verwachtingen van de klanten en om de beste kwaliteit te blijven garanderen, blijft Athena Graphics aan een hoog tempo investeren.  Zodoende zijn we de trotse eigenaar geworden van een 3deEsko Kongsberg snijtafel én van de recentste Epson SC-P7000 printer.

De Epson SC – P7000 bevat een tienkleuren UltraChrome HDM-pigmentinktset met violet-inkt en levert 99% van Pantone-gecertificeerde kleuren voor het produceren van uiterst nauwkeurige afdrukken. De printer is uitermate geschikt voor de geavanceerde verpakkingsmarkt en kan zelfs de lastigste steunkleuren produceren.

Een 3dedigitale Kongsberg snijtafel ondersteunt de verdere groei in de verschillende productiesites van flexoplaten. Het manueel snijden van clichés is gevoelig voor fouten. Dankzij deze Kongsberg kunnen platen perfect volgens de specificaties van de klant worden gesneden. Op die manier verhoogt zowel de productiviteit als de kwaliteit. Doordat de platen montageklaar zijn, levert dit heel wat tijdswinst op voor de drukker.

Read our newsletters
Newsletters

Get in touch

Longing for better workflow efficiency when following up on print files, looking to raise the print quality of your packaging to the highest level, or just requiring cutting-edge printing plates? Athena Graphics is here for you! Contact us now!