Kwaliteit dankzij uniformiteit

Kwaliteit is topprioriteit voor Athena Graphics. Het ISO 9001 certificaat helpt ons om op een uniforme manier te werken. Met dit systeem komen we tegemoet aan de wensen, de eisen en de verwachtingen van onze klanten. De procedures, processen en werkinstructies moeten schriftelijk worden vastgelegd en daadwerkelijk uitgevoerd worden zoals ze beschreven zijn.

Wie er ook aan een project werkt, de kwaliteit blijft gegarandeerd. Dit doen we volgens een vaste projectmethode om de kwaliteit te kunnen waarborgen en deadlines te behalen. Alle procedures, standaarddocumenten, instructies over alle vestigingen zijn gecentraliseerd en voor iedereen toegankelijk. Aan de hand van een standaarddocument worden de technische specificaties bij drukkers opgevraagd en op dezelfde manier informatie uitgewisseld. Bovendien zorgt onze GMG ColorServer ervoor dat we geautomatiseerd kleuraanpassingen kunnen uitvoeren op beelden. Dit betekent dat we onze beelden die reeds voor een bepaalde druktechniek zijn aangepast, geautomatiseerd kunnen aanpassen naar een kleurprofiel.

Door de eenduidige vastlegging zijn processen ook makkelijk overdraagbaar. Know–how kan snel en gemakkelijk worden overgedragen, bijvoorbeeld aan nieuwe medewerkers. Zij krijgen in iedere vestiging een uniforme opleiding onder begeleiding van meerdere collega’s.

Lisez nos newsletters
Newsletters

Contactez-nous

Vous souhaitez améliorer l'efficacité du flux de travail lors du suivi des fichiers d'impression, vous cherchez à élever la qualité d'impression de vos emballages au plus haut niveau ou vous avez simplement besoin de plaques d'impression de pointe ? Athena Graphics est là pour vous ! Contactez nous maintenant !