Kwaliteit dankzij uniformiteit

Kwaliteit is topprioriteit voor Athena Graphics. Het ISO 9001 certificaat helpt ons om op een uniforme manier te werken. Met dit systeem komen we tegemoet aan de wensen, de eisen en de verwachtingen van onze klanten. De procedures, processen en werkinstructies moeten schriftelijk worden vastgelegd en daadwerkelijk uitgevoerd worden zoals ze beschreven zijn.

Wie er ook aan een project werkt, de kwaliteit blijft gegarandeerd. Dit doen we volgens een vaste projectmethode om de kwaliteit te kunnen waarborgen en deadlines te behalen. Alle procedures, standaarddocumenten, instructies over alle vestigingen zijn gecentraliseerd en voor iedereen toegankelijk. Aan de hand van een standaarddocument worden de technische specificaties bij drukkers opgevraagd en op dezelfde manier informatie uitgewisseld. Bovendien zorgt onze GMG ColorServer ervoor dat we geautomatiseerd kleuraanpassingen kunnen uitvoeren op beelden. Dit betekent dat we onze beelden die reeds voor een bepaalde druktechniek zijn aangepast, geautomatiseerd kunnen aanpassen naar een kleurprofiel.

Door de eenduidige vastlegging zijn processen ook makkelijk overdraagbaar. Know–how kan snel en gemakkelijk worden overgedragen, bijvoorbeeld aan nieuwe medewerkers. Zij krijgen in iedere vestiging een uniforme opleiding onder begeleiding van meerdere collega’s.

Read our newsletters
Newsletters

Get in touch

Longing for better workflow efficiency when following up on print files, looking to raise the print quality of your packaging to the highest level, or just requiring cutting-edge printing plates? Athena Graphics is here for you! Contact us now!