Packaging Squad

Samenwerken met andere toonaangevende bedrijven is de toekomst. Samen met iVisual, DOQMIND en One inch Whale zijn we trots aan de wieg te staan van een nieuw concept genaamd ‘Packaging Squad’.

De Packaging Squad is uw one-stop-shop partner voor innovatie, design & prepress in Europa. Het is gebaseerd op de expertise en samenwerking van vier van de meest innovatieve bedrijven in de sector.

De Packaging Squad combineert wetenschap met creativiteit om de sterkste merkidentiteiten te creëren. Wij objectiveren, optimaliseren en versnellen het innovatieproces met kleurwetenschap, design semantiek en predictieve intelligentie om meer impact en betere resultaten te creëren. De samenwerking van deze vier marktleiders garandeert de hoogste kwaliteit in ontwerp, kleur en reproductie, vanaf het idee tot de voltooiing van uw project.

Lees onze newsletters
Newsletters

Get in touch

Verlangt u naar een efficiëntere workflow bij de opvolging van drukbestanden, wilt u de drukkwaliteit van uw verpakkingen naar het hoogste niveau tillen, of heeft u geavanceerde drukplaten nodig? Athena Graphics is er voor u! Contacteer ons nu!