Koppeling zorgt voor efficiëntie

Vandaag de dag zijn bedrijven continu bezig om hun productiviteit te verbeteren. Lean werken is een populaire methode waarbij niet meer wordt gewerkt maar wel slimmer en efficiënter. Optimalisatie is hierbij een belangrijk aandachtspunt.

Athena Graphics denkt mee met zijn klanten en is continu op zoek naar oplossingen om ze sneller en efficiënter te bedienen. Zo zorgt een koppeling tussen onze webshop en de klant zijn ERP voor automatisatie. Bij de aanmaak van een nieuw order in onze Webshop worden alle gegevens automatisch overgenomen uit de klant zijn ERP pakket. Bijgevolg hoeft de klant maar in 1 systeem te werken.

Dubbele invoer, vaak met frustratie en fouten, wordt op deze manier voorkomen. Naast het voorkomen van fouten, wordt er hierdoor ook een enorme tijdswinst behaald. Tijd die goed geïnvesteerd kan worden in andere werkzaamheden.

Lisez nos newsletters
Newsletters

Contactez-nous

Vous souhaitez améliorer l'efficacité du flux de travail lors du suivi des fichiers d'impression, vous cherchez à élever la qualité d'impression de vos emballages au plus haut niveau ou vous avez simplement besoin de plaques d'impression de pointe ? Athena Graphics est là pour vous ! Contactez nous maintenant !