Koppeling zorgt voor efficiëntie

Vandaag de dag zijn bedrijven continu bezig om hun productiviteit te verbeteren. Lean werken is een populaire methode waarbij niet meer wordt gewerkt maar wel slimmer en efficiënter. Optimalisatie is hierbij een belangrijk aandachtspunt.

Athena Graphics denkt mee met zijn klanten en is continu op zoek naar oplossingen om ze sneller en efficiënter te bedienen. Zo zorgt een koppeling tussen onze webshop en de klant zijn ERP voor automatisatie. Bij de aanmaak van een nieuw order in onze Webshop worden alle gegevens automatisch overgenomen uit de klant zijn ERP pakket. Bijgevolg hoeft de klant maar in 1 systeem te werken.

Dubbele invoer, vaak met frustratie en fouten, wordt op deze manier voorkomen. Naast het voorkomen van fouten, wordt er hierdoor ook een enorme tijdswinst behaald. Tijd die goed geïnvesteerd kan worden in andere werkzaamheden.

Lees onze newsletters
Newsletters

Get in touch

Verlangt u naar een efficiëntere workflow bij de opvolging van drukbestanden, wilt u de drukkwaliteit van uw verpakkingen naar het hoogste niveau tillen, of heeft u geavanceerde drukplaten nodig? Athena Graphics is er voor u! Contacteer ons nu!