Koppeling zorgt voor efficiëntie

Vandaag de dag zijn bedrijven continu bezig om hun productiviteit te verbeteren. Lean werken is een populaire methode waarbij niet meer wordt gewerkt maar wel slimmer en efficiënter. Optimalisatie is hierbij een belangrijk aandachtspunt.

Athena Graphics denkt mee met zijn klanten en is continu op zoek naar oplossingen om ze sneller en efficiënter te bedienen. Zo zorgt een koppeling tussen onze webshop en de klant zijn ERP voor automatisatie. Bij de aanmaak van een nieuw order in onze Webshop worden alle gegevens automatisch overgenomen uit de klant zijn ERP pakket. Bijgevolg hoeft de klant maar in 1 systeem te werken.

Dubbele invoer, vaak met frustratie en fouten, wordt op deze manier voorkomen. Naast het voorkomen van fouten, wordt er hierdoor ook een enorme tijdswinst behaald. Tijd die goed geïnvesteerd kan worden in andere werkzaamheden.

Read our newsletters
Newsletters

Get in touch

Longing for better workflow efficiency when following up on print files, looking to raise the print quality of your packaging to the highest level, or just requiring cutting-edge printing plates? Athena Graphics is here for you! Contact us now!