Design to print company

Athena Graphics is als design to print bedrijf de onmisbare schakel tussen merkeigenaars, ontwerpbureaus en drukkerijen die de lat steeds hoger willen leggen als het gaat om kwalitatief hoogstaand verpakkings artwork, prepress en drukplaten. 

 

Enerzijds stelt Athena Graphics voor merkeigenaars alles in het werk om hun visuele identiteit te garanderen. Wij zorgen voor consistentie en coherentie, zelfs als uw verpakking op verschillende locaties en met verschillende druktechnieken wordt geproduceerd. Anderzijds rekenen de drukkerijen op ons voor meer gemoedsrust bij het efficiënt drukken en beheren van hun verpakkingen. Ten derde helpt Athena Graphics de ontwerpbureaus om een consistente drukkwaliteit te leveren aan hun klanten.

Discover our company movie

Multiple offices, Single approach

Contact us

Pixel perfect

From start to finish.
What we do
Optimize

Artwork and pre-press performance

“We pave the way to greater efficiency, by optimizing and driving value to the artwork and pre-press business.”

Lees meer
Produce

Spec-perfect printing plates

“With the fi les, techniques and plates, we give you the ownership to make your packaging stand out, whether or not through our unique webshop."

Lees meer
What we add
Innovate

Future-Flex

"We solve many challenges with new printing technologies, new processes and workflows. New methods will be more quickly accessible to you."

Lees meer
Digitize

All-connected

“We are much more than just a damn good provider of graphic and innovative services. We connect all packaging chain members in one brand community, and will protect your brand identity.”

Lees meer
How we do it
Respect

Accountable

“You can rely on us. Every hour. Every day. We won’t leave you to your own devices, but will help you get the best possible results.”

Lees meer
Encourage

Ambitious

“Both our products and services, as well as our production are infused with our green growing ambition.”

Lees meer
0
0
jaar ervaring
Tijdsbesparend

 Een eerste goed voor druk binnen de 48u en verminder het aantal correctierondes met 38%.

Onafhankelijkheid

De wereld ziet er anders uit dan voorheen. Personeelsverloop is niet onvermijdelijk, en er wordt vaker gewisseld van leverancier. Wij vangen deze veranderingen voor jou op.

Gebruiksvriendelijk

 Het integreren van een artwork management systeem is nog nooit zo gemakkelijk geweest. De Athena Portal verzorgt uw goedkeuringsflow en zorgt ervoor dat u uw deadlines behaalt.

Centralisatie van al uw data

 24/7 toegang tot ons sterk beveiligd, centraal platform waar dan ook ter wereld.

Kleurconsistentie

 Ongeacht het substraat of materiaal zorgen we voor uniforme kleuren op al uw verpakkingen. We beschermen uw merkidentiteit.

1 Single point of contact

De meertalige mensen van Athena Graphics ontzorgen u met veel enthousiasme. Vanaf nu slechts 1 contact voor al uw grafische jobs in alle druktechnieken.

What we do

Artwork and prepress performance

Onze ervaren opmakers voeren de nodige kleur- en tekstcorrecties uit en optimaliseren het beeld volgens de de specifieke druktechnieken. Ze verzekeren ook merkconsistentie op elke verpakking, ongeacht het type substraat of materiaal. Eenmaal het order werd goedgekeurd, leveren ze drukklare files die voldoen aan de internationale standaard.

 • Artwork (master en line extensions)
 • Prepress digital, offset, helio, flexo
 • Colour management
 • Digimarc enhancing
 • Multicolor / G7 / Extended gamut
 • Proofing
 • Remote proofing
 • 3D visualisatie en packshots
 • Workflow solutions
 • Webshop (e-service levels, …)

Spec-perfect printing plates

Bij Athena Graphics volgen we niet alleen de trends, we creëren ze! We zijn trots om tot de pioniers in ons vak te behoren. Dagelijks maken we flexoplaten op een zeer geavanceerde en geautomatiseerde manier. We voldoen steeds aan de wensen van onze klanten door de juiste technologie met de juiste rastermethode en plaat te combineren.

 • iPlate
 • Kodak NX
 • Esko Full HD Flexo
 • Flat Top Dot / XPS Crystal
 • Kongsberg en Zünd snijmachines
 • Xeikon / Glunz & Jensen
 • Webshop
Looking for complete packaging artwork management. Simplicity will make it happen. NL
Contact us

What we add

Future-Flex

Als pionier beschikt Athena over een 8-koppig technisch onderzoeks- en ontwikkelingsteam. Zij zijn verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe screenings, workflows en processen. Dit resulteert in de ontwikkeling van innovatieve en unieke methoden die in de markt nog niet bekend zijn. Vaak werken we samen met universiteiten of externe partners om die innovaties verder te ontwikkelen.

 

 • Digimarc
 • SmartFlexo
 • Webshop
 • iPlate
Ontdek onze innovaties

All-Connected

Bij een verpakkingsproject zijn veel partijen betrokken die elk hun eigen complexe uitdagingen hebben. Om structuur te brengen in deze chaos, biedt Athena Graphics meerdere essentiële tools die voor duidelijkheid en consistentie in uw projecten zorgen. Samen connecteren we alle partijen en kunnen we grootse zaken realiseren.

 • Online portal (Orders / Webshop)
 • DOQMIND
 • proCure
 • Data security & IT infrastructure
Get connected
Smart is always the answer NL

De verpakkingswereld verandert snel. Om performant te blijven moeten we continu evolueren door steeds meer te innoveren, automatiseren en optimaliseren. Wetende dat ons team dit daadwerkelijk in de praktijk brengt, maakt me trots op de hele
Athena Graphics familie.

Ignace Cosaert — CEO

Packaging enrichment

Being unique matters

Digimarc

Digimarc is een technologie die een digitale link creëert tussen alle partijen die betrokken zijn in de verpakkingscyclus. Een onzichtbare...

Learn more
iPlate

iPlate is een gepatenteerde technologie waarbij centraal op de achterzijde van de flexoplaten de benaming alsook kleur van het order...

Learn more
DOQMIND

Athena Graphics beschikt over online diensten om het verpakkingsproces te vereenvoudigen. Dankzij verschillende modules wordt communiceren veel eenvoudiger en efficiënter....

Learn more
SmartFlexo

Bij SmartFlexo wordt de kleuropbouw in flexo geoptimaliseerd tot het verwachte drukresultaat zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. We...

Learn more
proCure

Ons technisch expertisecentrum combineert optimalisatie, standaardisatie en automatisatie om u de meest geschikte oplossing te bieden. Via proCure kunt u...

Learn more
Packaging Squad

Samenwerken met andere toonaangevende bedrijven is de toekomst. Samen met iVisual, DOQMIND en One inch Whale zijn we trots aan...

Learn more
Work hard. Play hard.

Discover our state of the art fitness room. Because we believe getting on top of your a-game means getting in shape.

Media

Lees onze newsletters
Newsletters

Get in touch

Verlangt u naar een efficiëntere workflow bij de opvolging van drukbestanden, wilt u de drukkwaliteit van uw verpakkingen naar het hoogste niveau tillen, of heeft u geavanceerde drukplaten nodig? Athena Graphics is er voor u! Contacteer ons nu!