Athena Graphics neemt deel aan Packaging Innovations Amsterdam

Op 17 en 18 november neemt Athena Graphics deel aan Packaging Innovations in Taets Amsterdam.

Packaging Innovations is het exclusieve marketing gedreven verpakkingsevent van de Benelux. Het event brengt een verzameling van nieuwe inzichten en ideeën voor de primaire verpakking.

Athena Graphics presenteert er onder andere de nieuwste technologieën Digimarc en Bellissima. Digimarc is een ‘onzichtbare’ barcode die onbeperkte informatie kan dragen en zo een groot aantal verschillende eigenschappen kan overbrengen zoals betere traceerbaarheid doorheen de supply chain, snellere scantijden aan de kassa, efficiëntere recyclage waardoor wordt bijgedragen aan duurzaamheid, … .

Dankzij Bellissima worden afdrukken met ongeëvenaarde kwaliteit geproduceerd en zijn er geen kleurafwijkingen in geval van misregistratie. Met behulp van vierkleurendruk levert de screening egale volvlaktinten en moiré-vrije afdrukken op.

Daarnaast wordt op de beurs ook doQmind gepresenteerd. Athena Graphics is reseller van deze packaging management software waarmee verpakkingen beheren nog nooit zo eenvoudig was.

Wenst u meer info? Breng ons dan zeker een bezoekje tussen 10u en 18u op stand C106.

Voor meer informatie over deze beurs: https://www.packaging-innovations.nl/

Lees onze newsletters
Newsletters

Get in touch

Verlangt u naar een efficiëntere workflow bij de opvolging van drukbestanden, wilt u de drukkwaliteit van uw verpakkingen naar het hoogste niveau tillen, of heeft u geavanceerde drukplaten nodig? Athena Graphics is er voor u! Contacteer ons nu!