Athena Graphics organiseert digitale nieuwjaarsreceptie

Wegens Corona kunnen heel wat activiteiten niet doorgaan, zo ook fysieke nieuwjaarsrecepties. Athena Graphics bleef echter niet bij de pakken zitten en organiseerde daarom op vrijdag 22 januari een digitale nieuwjaarsreceptie, inclusief food- en drinkbox.

“In deze speciale tijden vonden we het toch belangrijk om iets te organiseren. Daarom gingen we op zoek naar een alternatief”, aldus Ignace Cosaert, CEO bij Athena Graphics. Via Teams konden alle medewerkers in België, Nederland en Frankrijk thuis live de receptie volgen. Tijdens de receptie kregen de medewerkers onder andere een filmpje te zien van 5 collega’s die minstens 30 jaar in Athena werken en door de CEO bij hen thuis werden verrast met bloemen en wijn. Om het interactief te houden, werden heel wat foto’s gepost en werd er een wedstrijd georganiseerd waarbij een extra dagje verlof kon gewonnen worden.

Tijdens en na de receptie konden de medewerkers samen met hun gezin genieten van een high-end food- en drinkbox met 3-gangenmenu. Bij de telewerkers werd deze thuis geleverd. De reacties op dit initiatief waren lovend.

Lees onze newsletters
Newsletters

Get in touch

Verlangt u naar een efficiëntere workflow bij de opvolging van drukbestanden, wilt u de drukkwaliteit van uw verpakkingen naar het hoogste niveau tillen, of heeft u geavanceerde drukplaten nodig? Athena Graphics is er voor u! Contacteer ons nu!