3D visualisatie via Webshop Athena Graphics

Image is everything. Het is belangrijk dat producten door hun aantrekkelijke verpakkingopvallen in de winkelrekken, zodat de consumenten deze producten verkiezen boven alle andere.

3D visualisatie toont hoe de verpakking er in het echt zal uitzien op het schap. Dit krachtige communicatiemiddel helpt uw idee├źn te visualiseren, uw klant te imponeren en is eveneens een extra controlemiddel voor fouten die kunnen opduiken tijdens het ontwerp of de prepress.

Dankzij de Webshop van Athena Graphics kunt u uw producten in een handomdraai virtueel tot leven wekken. Via een krachtige viewer in Webshop kan het product nauwkeurig en realistisch worden voorgesteld. Of het nu gaat om flesjes, krimpverpakkingen, dozen of flexibele verpakkingen, wij bezorgen steeds een realistisch 3D-ontwerp.

Na het uploaden van de artwork file ontvangt u een mail met een link naar de Webshop. Van hieruit kan een 3D PDF of tif-afbeelding gedownload worden. Deze files blijven permanent beschikbaar. U kunt de file vanuit alle invalshoeken bekijken, in- en uitzoomen en ook verplaatsen. Via een lightlink kunt u uw klanten ook toegang verlenen tot de 3D Webshop viewer.

Dankzij onze 3D visuals bespaart u op de kosten voor mock-ups en foto-opnames. Bovendien wordt de goedkeuringscyclus van uw artwork korter en vergroten ze uw succes tijdens de lancering van uw producten.

Wenst u een demo, contacteer ons via info@athena-graphics.be

Read our newsletters
Newsletters

Get in touch

Longing for better workflow efficiency when following up on print files, looking to raise the print quality of your packaging to the highest level, or just requiring cutting-edge printing plates? Athena Graphics is here for you! Contact us now!