Athena Graphics breidt machinepark en productieafdeling uit

Bij Athena Graphics draait alles om snelheid, kwaliteit en service. Wij handelen altijd vanuit deze kernwaarden en willen zo onze processen continu verbeteren.

“Om de gewenste groei te realiseren en om nog beter aan de klantvraag te kunnen voldoen, investeerden we in een aantal nieuwe machines, waaronder een Catena E plaatbelichter en een Catena WDLS inline processor. Beide toestellen zijn van de firma Xsys. Na de uitbreidingswerken in Veenendaal zal er ook nog een WDLS inline processor worden aangekocht om de verdere groei te garanderen.  Daarnaast hebben we in 2 Zünd snijtafels geïnvesteerd, die in Roeselare en Veenendaal werden geïnstalleerd”, aldus Ignace Cosaert, CEO.

Om verder te groeien en nieuwe machines bij te kunnen plaatsen, was een uitbreiding van de productieafdeling in België noodzakelijk. Zo werd de afdeling verder uitgebreid met 420 m2. Daarnaast werd de bestaande productielijn in kaart gebracht en geanalyseerd. Hieruit bleek al snel dat de afdeling beter kon ingedeeld worden waardoor de interne productiestromen konden versneld worden.

Ignace Cosaert: “Met de nieuwe investeringen worden niet alleen de mogelijkheden uitgebreid, maar worden ook kortere levertijden en hogere kwaliteitsprestaties gerealiseerd.”

Read our newsletters
Newsletters

Get in touch

Longing for better workflow efficiency when following up on print files, looking to raise the print quality of your packaging to the highest level, or just requiring cutting-edge printing plates? Athena Graphics is here for you! Contact us now!