Athena Graphics implementeert ArtPro+

Athena Graphics is continu op zoek naar verbeteringen en vernieuwingen op het vlak van technologie en procedures. Op deze manier kunnen we de kwaliteit steeds hoog houden en een nog snellere en efficiëntere service bieden. Hiertoe werd besloten om ArtPro+, Esko’s nieuwe opmaaksoftware, gefaseerd te implementeren.

ArtPro+ is een native pdf editor. Dit betekent dat pdf bestanden niet langer omgezet moeten worden naar een specifiek bestandsformaat, maar dat je de file gewoon kan openen en starten met bewerken. Risico’s op fouten omwille van de conversie, zijn op deze manier zo goed als uitgesloten. De bestanden bevatten alle beeld-, lettertype- en profielinformatie. De software herkent tekstobjecten in een PDF en combineert deze tot zinvolle tekstvakken. Dankzij teken- en lettertypeherkenning kan tekst in contouren eenvoudig gewijzigd worden. Via automatische barcodeherkenning worden fouten op verkeerd gecodeerde barcodes uitgesloten.

De intuïtieve gebruikersinterface verhoogt de efficiëntie van de operator en vereist minimale opleiding. Een keuzewiel biedt een handig overzicht met alle tools en verhoogt het gebruikscomfort. Geïntegreerde preflight tools zorgen ervoor dat de aan te passen objecten onmiddellijk gedetecteerd worden. De intuïtieve trapping tool zorgt ervoor dat zelfs de meest complexe ontwerpen snel en efficiënt van trapping worden voorzien.

Read our newsletters
Newsletters

Get in touch

Longing for better workflow efficiency when following up on print files, looking to raise the print quality of your packaging to the highest level, or just requiring cutting-edge printing plates? Athena Graphics is here for you! Contact us now!