Athena Graphics investeert in een 2e Crystal XPS belichter

Een betrouwbare partner zijn voor onze klanten is voor Athena Graphics topprioriteit. Op ieder moment van de dag of het jaar kunt u op ons rekenen.  Steeds opnieuw en opnieuw.  We streven naar de beste en snelste service en blijven focussen op een constante hoge kwaliteit. Om dit te garanderen wordt continu geïnvesteerd in topmateriaal.

Met topmateriaal alleen red je het niet. Onze machines worden bediend door betrouwbare vakmensen, dus ook in de technische bekwaamheid en materiaalkennis van onze medewerkers wordt grondig geïnvesteerd.

Ter bevordering van deze betrouwbaarheid streven we ernaar om in ons machinepark steeds over meerdere dezelfde machines te beschikken, al dan niet op meerdere productiesites. Hierdoor zult u als klant bij een eventuele breuk of defect van een productietoestel geen hinder ondervinden. De investering in een 2de Crystal XPS belichter kadert dan ook in deze visie en bewees reeds zijn grote meerwaarde.

De innovatieve XPS combineert rug- en hoofdbelichting waardoor een verbeterde polymerisatie tot stand komt. Het toestel bevat UV-LEDs die geen opwarmtijd nodig hebben wat resulteert in consistente straling en consistente digitale flexoplaten. Bovendien zorgt de belichter voor zachtere verlooprasters, een verbeterde stabiliteit en een veel egaler plaatreliëf.

“Met de aankoop van deze nieuwe machine hebben we ons totaalpakket van mogelijkheden nogmaals uitgebreid, wat onder andere resulteert in een verhoging van de servicegraad,” aldus Ignace Cosaert, CEO bij Athena Graphics.

Read our newsletters
Newsletters

Get in touch

Longing for better workflow efficiency when following up on print files, looking to raise the print quality of your packaging to the highest level, or just requiring cutting-edge printing plates? Athena Graphics is here for you! Contact us now!