Athena Graphics is trots op zijn partnerschap met DOQMIND

Athena Graphics kan trots aankondigen dat ze partner zijn geworden van de software leverancier doQmind. DoQmind biedt een tailor-made, eenvoudig en intuïtief software platform dat helpt bij het stroomlijnen van de verpakkingsworkflow. Hierdoor kunnen producten sneller en efficiënter in de markt worden gebracht.

“We zijn trots op ons partnerschap met doQmind en enthousiast over de nieuwe mogelijkheden die we zullen ontwikkelen. Samen werken we aan innovatieve producten en diensten die aan alle noden en wensen van de klanten voldoen.”, aldus CEO Ignace Cosaert.

De website wordt gelanceerd op vrijdag 1 oktober.  Speciaal voor de lancering is er een actie waarmee geïnteresseerden de module ‘Analytics’ twee maanden gratis ter beschikking kunnen krijgen.

Via de module ‘Analytics’ kan men Key Performance Indicators (KPI’s) opvragen. KPI’s zijn onmisbaar om het functioneren in een organisatie op een praktische en eenvoudige manier bij te houden. Deze kerncijfers geven een inzicht in de bedrijfsresultaten. Door deze data te monitoren, kan men goed een vinger aan de pols houden en tijdig ingrijpen indien nodig.

Voor meer info contacteer uw Athena contactpersoon of mail naar info@athena-graphics.be

Klik hier en volg doQmind op LinkedIn voor updates en nieuws.

Read our newsletters
Newsletters

Get in touch

Longing for better workflow efficiency when following up on print files, looking to raise the print quality of your packaging to the highest level, or just requiring cutting-edge printing plates? Athena Graphics is here for you! Contact us now!