Athena Graphics werft nieuwe medewerkers aan ondanks crisis

Athena Graphics is al verschillende jaren aan het groeien en daar heeft de crisis geen verandering in gebracht. Zelf tijdens corona werden veel meer orders verwerkt en nieuwe klanten verwelkomd, zowel drukkers als brands. Om de klanten optimaal te kunnen blijven ondersteunen, is er nood aan extra handen.

“Na een succesvolle aanwervingscampagne mochten we al heel wat nieuwe gezichten verwelkomen in de 3 sites. En de zoektocht is nog niet ten einde. We zijn nog steeds op zoek naar mensen die ons team willen vervoegen en samen met ons groeien. Alle openstaande vacatures zijn terug te vinden op onze website”, aldus Ignace Cosaert.

Wie bij Athena Graphics aan de slag gaat, werkt in een zeer familiale sfeer. “We zijn een echt familiebedrijf. Personeel is ons grootste kapitaal, zegt Cosaert. “We geven veel om het groepsgevoel en nemen heel wat initiatieven om de sfeer en teamgeest onder de medewerkers te bevorderen.”

Zo komt eind oktober de sportcontainer van Company Games naar de firma. De medewerkers nemen het tegen elkaar op in 7 sportproeven: 1,5 km lopen, 3 km fietsen, 1 km roeien, gewichtheffen, golf, basketbal en monkeybars. Ter voorbereiding kunnen ze alvast oefenen in de bedrijfsfitness waar enerzijds cardio fitnesstoestellen zoals de step, loopband, fiets en roeimachine ter beschikking staan en anderzijds krachttoestellen om het boven- en onderlichaam te trainen.

Het voorbije jaar werd de fitness in oppervlakte verdubbeld tot 330 m2. Er werden aparte ruimtes gecreëerd voor krachttraining, yoga, buikspieroefeningen, … . Na al dat sporten kan er een drankje worden genuttigd in de bar van de fitness.

Read our newsletters
Newsletters

Get in touch

Longing for better workflow efficiency when following up on print files, looking to raise the print quality of your packaging to the highest level, or just requiring cutting-edge printing plates? Athena Graphics is here for you! Contact us now!