Hamillroad kiest Athena Graphics als voorkeurspartner voor Bellissima

Het Britse prepressbedrijf Hamillroad Software heeft Athena Graphics verkozen tot verkooppunt van Bellissima Digitally Modulated Screening in de Benelux en Frankrijk.

Ignace Cosaert, CEO bij Athena Graphics: “We investeren voortdurend in nieuwe technologieën en innovaties om onze klanten te helpen de concurrentie voor te blijven. Bij Athena geloven we dat de Bellissima-technologie een gamechanger is in de flexo-drukindustrie.”

Dankzij Bellissima worden afdrukken met ongeëvenaarde kwaliteit geproduceerd en zijn er geen kleurverschuivingen in geval van misregistratie. Met behulp van vierkleurendruk levert de screening egale volvlaktinten en moiré-vrije afdrukken op.

Drukpersproblemen zoals ‘bouncing, barring en slurring’ worden aanzienlijk verminderd en in sommige gevallen geëlimineerd. Bellissima DMS zorgt eveneens voor inktbesparingen. Het resultaat is een ongeziene drukkwaliteit, met name op flexibele substraten, die voorheen niet haalbaar was.

Read our newsletters
Newsletters

Get in touch

Longing for better workflow efficiency when following up on print files, looking to raise the print quality of your packaging to the highest level, or just requiring cutting-edge printing plates? Athena Graphics is here for you! Contact us now!