Nieuwe extra module in DOQMIND: Analytics

Sedert jaar en dag stelt Athena Graphics alles in het werk om software aan te bieden die perfect aan de noden en wensen van de klanten voldoet. In de loop der jaren is onze portal uitgegroeid tot een toonaangevend SaaS product dat sinds vorig jaar naar de naam doQmind luistert.

Met zijn vele functies biedt doQmind alle nodige middelen om het werkcomfort te verhogen en kostbare tijd zo optimaal mogelijk te gebruiken.

Recent werd een module ‘Analytics’ toegevoegd waarin men KPI’s kan opvragen. KPI’s (Key Performance Indicators) zijn onmisbaar om het functioneren in een organisatie op een praktische en eenvoudige manier bij te houden. Deze kerncijfers geven een inzicht in de bedrijfsresultaten. Door deze data te monitoren, kan men goed een vinger aan de pols houden en tijdig ingrijpen indien nodig.

 

Er is keuze tussen 3 opties:

1. Standaard analytics
In deze versie kan men het aantal gebruikers en de storage consulteren.

2. Premium analytics
In deze versie kan men reeds vooropgestelde KPI’s raadplegen. Het betreft vaste indicatoren en rapporteringen uit de module orders en/of project management.

3. Enterprise analytics
Via deze versie analyseert men op maat gemaakte rapporten die volledig aan de wensen van de klanten voldoen.

 

Wenst u meer informatie? Contacteer 1 van uw Athena contactpersonen.

Read our newsletters
Newsletters

Get in touch

Longing for better workflow efficiency when following up on print files, looking to raise the print quality of your packaging to the highest level, or just requiring cutting-edge printing plates? Athena Graphics is here for you! Contact us now!