Prijzenregen aan awards

Voor Athena Graphics is het belangrijk om de innovatiegeest voortdurend te stimuleren, dit met het oog op een constant verbeteringsproces van onze diensten. Onze inspanningen werden in 2019 dan ook beloond met verschillende awards.

In Londen sleepten we voor het 2ejaar op rij een gerenommeerde FlexoTech award in de wacht. Tijdens de uitreiking van de EFTA-Benelux Flexo Awards werden we maar liefst 10 keer winnaar in verschillende categorieën. Een absoluut record. EFTA Benelux is de beroepsvereniging voor de flexografische verpakkingsindustrie in de Benelux.

En daar stopt het niet bij.  In december vond in Toulouse de uitreiking van de Flexostars plaats. Met deze awards wil de Franse flexo federatie ATF kwalitatief hoogstaande flexodrukkerijen en fotogravures bekronen. Athena Graphics mocht 2 Flexostars in ontvangst nemen.

Zaakvoerder Ignace Cosaert is uiteraard trots op deze bekroningen: “Deze awards zijn een erkenning voor onze inspanningen. Het is fantastisch dat onze verpakkingen zo hoog gewaardeerd worden door de jury. We bouwen jaar na jaar aan de kwaliteit en het is een mooie stimulans om op dit elan verder te gaan.

Read our newsletters
Newsletters

Get in touch

Longing for better workflow efficiency when following up on print files, looking to raise the print quality of your packaging to the highest level, or just requiring cutting-edge printing plates? Athena Graphics is here for you! Contact us now!