Athena Graphics waagt zich aan Jerusalema Challenge

Zowat de hele wereld is in de ban van het Zuid-Afrikaanse nummer ‘Jerusalema’. Het dansje ging in een mum van tijd de wereld rond en werd door jong en oud gekopieerd. Het lied is intussen ook een symbool van hoop en verbondenheid geworden middenin de Coronacrisis.

Ook Athena Graphics ging maar al te graag de uitdaging aan. In deze tijden leek het ons een leuke teambuilding om het samenhorigheidsgevoel te vergroten, vertelt CEO Ignace Cosaert, die zelf ook zijn beste danspasjes bovenhaalde.

Zowel de parking als het dak werden omgetoverd tot openlucht dansvloer. De medewerkers zetten hun beste voetje voor op veilige afstand van elkaar met mondmasker en in hun rode Athena T-shirt. Een drone filmde het hele spektakel. Benieuwd naar de beelden? Klik op volgende link.

Lees onze newsletters
Newsletters

Get in touch

Verlangt u naar een efficiëntere workflow bij de opvolging van drukbestanden, wilt u de drukkwaliteit van uw verpakkingen naar het hoogste niveau tillen, of heeft u geavanceerde drukplaten nodig? Athena Graphics is er voor u! Contacteer ons nu!