Athena Graphics waagt zich aan Jerusalema Challenge

Zowat de hele wereld is in de ban van het Zuid-Afrikaanse nummer ‘Jerusalema’. Het dansje ging in een mum van tijd de wereld rond en werd door jong en oud gekopieerd. Het lied is intussen ook een symbool van hoop en verbondenheid geworden middenin de Coronacrisis.

Ook Athena Graphics ging maar al te graag de uitdaging aan. In deze tijden leek het ons een leuke teambuilding om het samenhorigheidsgevoel te vergroten, vertelt CEO Ignace Cosaert, die zelf ook zijn beste danspasjes bovenhaalde.

Zowel de parking als het dak werden omgetoverd tot openlucht dansvloer. De medewerkers zetten hun beste voetje voor op veilige afstand van elkaar met mondmasker en in hun rode Athena T-shirt. Een drone filmde het hele spektakel. Benieuwd naar de beelden? Klik op volgende link.

Read our newsletters
Newsletters

Get in touch

Longing for better workflow efficiency when following up on print files, looking to raise the print quality of your packaging to the highest level, or just requiring cutting-edge printing plates? Athena Graphics is here for you! Contact us now!